Incearca sa nu mai bei atat de multe lichide inainte de culcare cu 2 ore inainte, ca sa nu mai ai vezica plina.
Nu uita oricum, ca inainte de culcare, sa mergi la toaleta si sa urinezi.
Durerea e din cauza vezicii pline, pe cale de a exploda. Ma mir ca nu te trezesti cand simti nevoia sa urinezi. Eu, cand gresesc si beau multe lichide seara, merg de 3-4 ori pe noapte la baie. Faptul ca nu mai poti urina, e un blocaj ce vine de la prea-plinul vezicii. Ca si cum te-ai tinut sa nu urinezi (si in fapt asta este). Ar fi cazul sa mergi la urolog daca nu ai un medic de familie bun care sa te ajute altfel. La urologie, nu recomand cistoscopia pentru simplul fapt ca devii predispusa la infectii. Se poate vedea si ecografic sau din analizele de sange.
Cel mai probabil ai infectie urinara. Du urină la analiză, nu sta asa ca faci complicatii.
Nu cred ca e infectie... ci pur si simplu faptul ca ma tin foarte mult fara sa imi dau seama. adica in somn nu simt si ma trezesc cand deja m-am tinut ore in sir. Odata am fost la cinema si nu am simtit nevoia sa merg la baie, dar cand am iesit, nu mai puteam sa merg. Cumva nu simt eu la timp...