Îți recomand să te duci la doctorul de familie să îi spui asta... Există șanse să fie ceva care se poate agrava, dar nu te speria.
Și eu pățesc multe multe chestii de genul și nici până acum nu am vorbit cu doctorul de familie despre ele și nici nu cred că o să vorbesc.
Daca ti se intampla asta e foarte probabil sa ai artoza fiindca aceea se manifesta prin blocarea, umflarea, sau intepenirea articulatiilor datorata degradarii, subtierii cartilajului. Bine ar fi sa te duci la medic chiar daca nu ti se pare des simptomul e fiindca boala evolueaza incet.
Ești sigură că e vorba de un os și nu ți se pune de fapt un cârcel?
https://www.unica.ro/......capi-38242
Va multumesc pentru raspunsurile date! De multe ori pățesc acest lucru si nu stiu ce am.Stau pe pat si ma întind putin si atunci pac mi se blochează un mușchi la picior, habar n am ce si ma doare foarte tare trebuie imd sa ma ridic din pat si sa ma pun pe picioare sa apas cumva sa-mi treaca durerea..adica din punctul meu de vedere, cred ca daca nu ma ridic din pat s.ar putea sa nu mai merg deloc daca nu ma ridic..nu stiu ce sa zic. pățesc asta si la degetele mâinii, la mana, la picioare.ori un cercel ori o problemă spuneti?
Dacă mușchiul este încordat (tare ca piatra) și dureros iar durerea cedează în momentul în care proptești piciorul în podea, e cârcel. Mi se pun și mie și ăsta e singurul remediu, te ridici și mergi.
Nimeni nu știe exact de ce apar, fie de la deficitul de potasiu, calciu si magneziu, fie de la deficitul de vitamine B1, B5 şi B6, fie de la deshidratare.
Dacă totuși nu ai simptomele descrise în articol și e vorba de os, nu de mușchi, ar fi mai bine să consulți un medic.
Carmen133 întreabă: