anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se intampla in decursul unei saptamani ca in cel putin 2 zile sa nu pot respira "ca lumea", adica am o senzatie de sufocare. Vreau sa spun ca incerc sa inspir aer si nu pot (fara nas infundat) si ma tine aproape 2-3 ore, un stres continuu. Ies si afara sa iau aer curat si nimic. Chiar nu stiu ce ar putea fi si ma gandeam ca m^ar putea ajuta comunitatea TPU. Dau Funda :X, multumeeesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

pai, incearca sa-ti pui picaturi in nas, sau apa, pentru ca tu chiar daca nu simti ca e infundat, poate sa fie mai adancwinking
Ar putea fi de asemenea de la caldura, incearca sa stai cat mai mult intr-un loc racoros, si sa nu prea iesi din casa pe soarele asta.
Daca alea de sus nu au mers, poti incerca sa mananci niste miere, este foarte buna pentru multe chestii asemanatoare, dar sa iei dimineata, pentru ca are efecte energizante, si daca iei seara nu mai poti sa dormi.
Daca dupa toate alea tot ti se intampla asa, trebuie sa te consulte un doctor, pentru ca poate ai probleme cu plamanii

7 răspunsuri:
| RobertEufo a răspuns:

Probabil ca ai astm, mai bine te duci sa te verifice un dr.

| IliutzaCurmezan a răspuns:

Ai cancer la pleoapa mai mult ca sigur.

| Crivi a răspuns:

Sa nu fie vreo alergie
ca asa am si eu...si am fost la doctor si mi-a zis ca sunt cateva "zone" unde se manifesta...mana, buze, penis, gat.cea din gat e cea mai aiurea ca te poti sufoca, incearca sa iei un aerius si vezi daca trece, cel putin pentru mine functioneaza

| lSchizo a răspuns:

Pai ar trebui sa te duci la un control. Am fost odata internata la spital in Bucuresti si era o fata care la fel ca tine isi "pierdea" respiratia dar numai pentru 15-20 minute.Ar trebui sa consulti un doctor. big grin

| express11 a răspuns:

Ai astm. fugi la doctor acumcit este la inceput!

| Lilia_1576 a răspuns:

Se intampla astfel de simtome de la stres nu sunt doctor sa zic dar mi se intampla si mie asa si e de la sters.

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Si eu am trecut prin asta! Eram cred ca racita putin iar uneori cand trageam aer in piept simteam ca ma tine ceva in spate si ma impacientam si mai tare incat imi era mai greu! Sfatul meu este ca atunci cand simti asta sa te calmezi sa mei putina apa mai rece si daca vrei te poti duce la un doctor sa te consulte sau sa faci un scurt tratament. S-ar putea sa fi racit putin l-a plamani asa cred c-am patit si eu kiss