| Rebb00 a întrebat:

Mi se intampla sa fac indigestie si am senzatia de voma. Am mers la doctor si, cum eu sunt foarte sensibila la medicamente, mi-a spus ca daca imi vine sa vomit, sa vomit! Problema e ca nu stiu sa vomit, am incercat si metoda cu degetele in gat insa imi apare doar senzatia de inec. Cum ar treubi sa procedez? Ca continui cu degetele pana dau afara, se poate sa trebuiasca sa incerc de mai multe ori pana sa vomit? Dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Mihaela1964 a răspuns:

Medicul ti-a spus ca vomiti daca-ti vine, nu sa-ti provoci asta.Mai bine ai grija la ce mananci sa nu mai ajungi in starea asta, crede-ma ca te simti foarte rau cand vomiti.Incearca sa mananci cate putin cantitativ, in liniste si fara graba. Poate reusesti sa scapi de indigestie si de starea de rau.