Probabil ai niste probleme de sanatate ce nu iti permit consumarea excesiva a alcolului.
Pai nu stiu,, dar as vrea sa stiu de ce mi se intimpla sa lesin total imediat dupa ce beau apa? poate nu trebuie sa beu apa? sa dau voie corpului dupa 8 ore de odihna sapu sa beu apa?
Nu stiu, este o chestie destul de ciudata, nu ar trebui sa aiba legatura, e chiar bine sa te hidratezi in aceste situatii, probabil ai lipsa de calciu.
Eu tot ma mir cum oare se poate intimpla asa ceva? eu am mai incercat daca apa o beau cu cantitati mici si mai multe gituri pe rindd apu parca nimic da cind pun cana la gura si o beau fara rasuflare apu atunci mi se intimpla,,,
Si asta mi se intimpla am observat eu iarna primavara,, vara nu asa puternik
Probabil ca organismul care iese din starea de somn ii este greu sa accepte atata apa, nu stiu, sincer, ar trebui sa te duci la un doctor, din moment ce apa intra direct in stomac si tu iei inghitituri mari si abia ai iesit din starea de somn, se leaga toate, dar este doar o ipoteza.
Pai da de acord,, dar asta se intimpla numa dupa betie,, asa deexemplu in orce noapte obisnuita sam a duc sa beau apa, din contra ma simt bine... eu ma gindesc pate acolo are loc o reactie intre apa care vine si bautura?
Nu exista vreo reactie periculoasa intre apa si bautura, dar daca urmezi un tratament sau antibiotic si bei, atunci e f. posibil sa ai reactii foarte neplacute.
Nu,nu urmaez nici un tratament nimic,,
Bine mersi
Nu gasesc o cauza, tot ce pot sa iti zic este sa consulti un medic.
dobrin1019 întreabă: