| Iuliana097 a întrebat:

Mi se zbate ochiul stâng de vreo doua luni și în fiecare zi se sbate. Ce înseamna asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Ca trebuie sa mergi la oftalmolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa fie blefarospasm cauzat de oboseala, stres, anxietate sau consum excesiv de cafea. Alte cauze ar mai putea fi o infecție sau iritație a ochiului sau un corp străin ar trebui sa renunti la cofeina, fumat și stres și sa te relaxezi o vizita la un oftalmolog ți as sugera s-ar putea sa ai și lipsa de calciu și magneziu

| Ihavenoideeawhatotype a răspuns:

Asta mi se intampla si mie acum cateva saptamani, din cauza ca stateam multe ore la pc/telefon si luam energizante.Ar putea fii si din cauza consumului de ceai excesiv din cate am citit.Isi revine de la sine daca te odihnesti si petreci mai putin timp la pc, Sau mergi la un oftalmolog.

Întrebări similare