| Alyn13 a întrebat:

Mia aparut pe membre niste bube ca o urticarie. poate fi pojar? momentan nu am temperatura dar ma doare capul. am fost la medic si mi-a zis ca am urticarie da am abservat ca mi se intinde.
Dar daca ar fi pojar trebuie sa stau internat? Sau pot sa stau si acasa in"carantina"?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zady a răspuns:

In caz de pojar, o sa te puna antivirusul mama la carantina acasa, dar poate fi o simpla alergie nu neaparat pojar oricum nu e nevoie de internare ion niciuna din cazuri, sau ar putea sa fie si arsuri din cauza soarelui si asta inseamna sa stai mai putin expus la soare

2 răspunsuri:
| SlowLikeSnow a răspuns:

Mai urticaria nu e acelasi lucru cu pojarul si daca ai urticarie e normal sa se extinda, am avut si eu urticarie cand eram mai mica.Nu ti-a zis doctorul sa tii regim? sau sa-ti faci niste analize?

| Alyn13 explică:

Arsura nu poate fii ca nu am stat la soare