| Star98 a întrebat:

Miam facut o batatura de la incaltaminte noua, apoi mi-am pus un plasture luat de la farmacie. A doua zi mi s-a umflat glezna si am facut niste basici dureroase de la partea cu lipici. Ce sa fac? Ajutor! DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cireașăăă a răspuns:

Cel mai bine e sa te dai cu crema de galbenele si sa pui pansament (dar nu plasture). E important ca noaptea sa lasi rana sa respire

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Fă o comprese cu terci de tătăneasă pentru dezumflarea acesteia.
Zdrobești rădăcinile de tătăneasă, le amesteci cu apă clocotită și câteva picături de ulei până se formează un terci. Aplici acest terci pe o pânză, și o legi strâns pe zona interesată.
Sănătate!

| venusdoom a răspuns:

Asa patesc si eu...la fiecare incaltaminte noualaughing de obicei eu pun plasture in pantof acolo unde stiu sigur ca mi fac basici.si in majoritatea cazurilor mergebig grin

| crucialmelody a răspuns:

Pune niste crema antiinflamatoare, sau ceva sa dezinfectezi rana. Si eu am patit-o. Bunicul m-a invatat sa pun frunza de varza, si in 2-3 zile am fost ca noua. Good luck:*