Întrebare recomandată | DenysaAntonya a întrebat:

mie mi-a veni ciclu din mai 2012 si nu i-am spus mamei, nu stiu cum sa o fac mi-e rusine... Cum sa-i spun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Acest lucru este absolut normal,toate femeile au asa ceva si ar fi anormal sa nu iti vina,poate maicata asteapta sa ii spui si daca mai amani chiar isi face probleme,acum depinde si de varsta ta, dar nu ai nici un motiv de jena sa spui mamei despre eveniment, de fapt sunt multe altele care va trebui sa discuti de acum incolo cu ea, deci lasa jena la o parte si spune-i, chiar nu este un motiv de jena

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este un lucru absolut firesc, nu ai de ce să te ruşinezi. Spune-i simplu şi ascultă sfaturile care îţi va da.

| Krosa a răspuns:

Pai ai curaj cand e mai fericita spune-i nu-ti fa griji nu va rade este fericita cand stie ca fata ei a crescut si ea te poate sfatui foarte bine

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU are de ce să-ţi fie ruşine!

Menstruaţia este un lucru absolut NORMAL în viaţa unei femei, iar mama te va putea sfătui şi te va înţelege în orice moment.
Ea trebuie să-ţi fie nu doar mamă, ci şi cea mai bună prietenă!

De asemenea, şi dânsa a trecut prin această "etapă", deci NU ai de ce să te îngrijorezi sau de ce să-ţi fie ruşine.

Toate cele bune.

| Empathizer a răspuns:

Simplu, cere-i bani de tampoane! Infige-ti privirea in ochii ei si spune-i: "Mama, sa stii ca de acum inainte imi trebuie si mie tampoane igienice!" O sa fie emotionata, ca si tine, de altfel. Asa sunt toate mamele cand afla vestea asta. Apoi viata merge inainte si va trage dupa ea.

| mola a răspuns:

Ii spui cu curaj si cu intelepciune, cu respect!

| Deliα a răspuns:

Toate fetele au asa ceva. Cum sa iti fie rusine sa ii spui?

| Sisitta a răspuns:

Buna Draga, e ceva normal nu trebuie sa-ti fie frica, Edam si eu in Asa situate ..si la mine singura mama a observat

| Animefan13 a răspuns:

Spune-i pur si simplu, n-are de ce sa-ti fie frica!

| Animefan13 a răspuns:

Doar e mama ta, nu o sa se intample nimic rau, stai linistitawinking

| Sinceritate a răspuns:

Foarte simplu, o spui deschis doar e mama ta si ea a trecut prin chestia asta happy