| crissa20 a întrebat:

Buna,miercuri mi-am pus un percing in buric! am optat pentru o bijuterie din doua piese, adica cu o inimioara care atarna pentru ca mi s-a parut mie mai draguta, evident a fost o mare prostie pentru ca a fost incomoda, acum am dat jos imimioara care atarna de biluta si acum numai simt niciun discomfort, insa nu prea imi place cum arata cercelul vara inimioarasad mai ales ca se vede langa bila o zala destul de inestetica! intrebarea mea e la cat timp pot schimba bijuteria?big grin avand in vedere ca nu am nici macar o saptamana de cand mi l-am facut! a...si mai am o intrebare pentru fetele care au, de cate ori pe zi v-ati facut in perioada imediata acel dezinfectant cu apa si sare? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| moniquah a răspuns:

Pai ar fi bine sa astepti pana se vindeca complet rana si nu mai ai coaja pentru ca o se te doara si dezinfectantul ala eu zic sa ti-l faci la fel. pana se vindeca

| CristinaEly a răspuns:

După 6 luni. asta e cam termenul limita. dar indicat ar fi sa astepti sa se vindece complet. poate dura 6 luni pana la un an.