anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUna,mmi-a venit aseara ciclu si imi curge foarte mult, am schimbat vreo 4-5 tampoane pana azi, dar cand ma sterg cu hartie igienica ma doare vaginul(ma ustura ) ......este ceva normal?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sabrina103 a răspuns:

Usturimea explica candidoza, insa asta nu explica sangerarea foartea mare, care nu era normala in cazul Rozellei.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Nu este normala usturimea, mergi la medic.
Te pup!

| andru10best a răspuns:

Sigur ai o infectie. Mai bine mergi la un control.

| sabrina103 a răspuns:

S-ar putea sa ai candida combinata cu o alta infectie vaginala.

| fluturasmotzat a răspuns:

Buna,nu,nu este normal sa ti se intample asa ceva.Deoarece se intampla foarte rar la unele femei.Se poate sa ai Candidoza si nu este de glumit cu asta. Candidoza se poate trata cu Clotrimazol. Se gaseste la farmecie si nu este scump este vreo 15 lei si este mare tubul.
Sper ca ti-am fost de ajutor, si sa te faci bine:*

| sabrina103 a răspuns (pentru fluturasmotzat):

Usturimea explica candidoza, insa asta nu explica sangerarea foartea mare, care nu era normala in cazul Rozellei.