| Aly_8746 a întrebat:

niste idei pentru a nu mai purta ochelari? Am 15 ani, am asitmatism... din cate am auzit nu merge sa port lentile( ca si alea de contact numai ca sunt dioptrii), alte solutii? help please!:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, pentru astigmatism, la varsta ta esti nevoita sa porti ochelari. Cam dupa 20 de ani, cand maturizarea globului ocular se va fi terminat, vei putea sa faci o interventie chirurgicala care va corecta defectul si te va scapa de ochelari.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din cate stiu eu astigmatismul(nu asitmatism) poate fi tratat numai prin ochelari, lentile si operatie, indicatia pentru fiecare putand fi data numai de un medic oftalmolog, dupa o consultatie amanuntita. Nu stiu de ce nu vrei sa porti ochelari. Eu ii port de cca 20 ani si n-am nici o problema. Sfatul meu este sa mergi cat mai repede la medic, amanarea agraveaza afectiunea si sa urmezi tratamentul. Sanatate si numai bine!

| Aly_8746 explică:

Multumesc big grin, da m-am grabit cand am scris si am gresit cuv... scuze, da sunt frumosi ochelarii numai ca ...fiecare fata isi doreste fara ochelarihappy

Întrebări similare