Nu-i nimic rau in asta, e normal sa ai febra dupa un dans daca muschii tai au fost surprinsi ca se misca. Ti-ai dat metabolismul peste cap, asta-i tot. Odihnestete, incearca sa mananci sa te hidratezi...
Nu te-ai îmbătat cumva și nu mai ști? Poate ți-a tras.o careva... Vorbesc serios, se mai întâmplă pe la banchete
Of...asa mi s-a intamplat si mie! Dar eu m-am suparat si m-am imbatat.Trag de mine de o saptamana ca sa-mi revin! Nu esti obisnuita cu chefurile! Eu cel putin de o saptamana ma simt rau, si nu prea mai sunt eu..In cateva zile iti vei reveni!
Dormi, odihnește-te,e mahmureala,bea zeamă de varză, dormi, îți trece, mâncarea a fost buna? Poate ai făcut o toxiinfecție alimentara, daca simptomele persista prezentate la medicul de familia sau daca e grav, nu mai poți du-te la spital.
Ai consumat alcool și poate ai tu o toleranța scăzută la el. Te ai imbatat iar acum ai parte de un sevraj in urma intreruperii brusca a consumului. Ai rabdare, o sa ti treaca iar data viitoare vei stii cat tolerezi si cat doresti sa mai bei.
Jokerul12 întreabă:
Razzvan1612 întreabă: