| threepeppers a întrebat:

Nu am mai dormit de 6 zile nu inteleg ce se petrece. Stiu foarte bine ce este insomnia am avut acum 6-7 luni insomnia dar a doua zi fara somn ma simtiam obosita. Ce am acum nu este insomnia pur si simplu inchid ochii iar asta este tot parca somnul mi-a fost sters din sistem-ul uman... dupa 6 zile fara somn ma simt foarte calma si nu ma simt obosita de loc. Va rog sa ma ajutati nu stiu ce se intampla!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Begnun7459 a răspuns:

Prea stresata.Incearca sa te relaxezi mai mult.Am patit-o si eu.

| freakazoid a răspuns:

Du-te la un medic bineineles, dar pana atunci bucurate de 24 de ore pe zi \m/

| SaveTheNature a răspuns:

Am patit-o si eu.Si nu stiam cum sa mai scpa de insomnie.Nu stiam ce sa mai fac.Si iti inteleg perfect situatia.
1.Incearca sa manaci sanatos
2Mergi la un medic, altfel imi pare rau sa iti spun ca nu vei scapa de insomnie.Si vorbesc foarte serios sa mergi la un medic.
Dupa ce iti va prescrie medicul niste medicamente, ai sa vezi ce bine dormi Promithappy