anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am vomitat în viața mea niciodată. Nici cand eram mica si mi-e foarte frica. Mie îmi vine mai nou sa vomit de multe ori, nu pentru ca mananc prea mult, nu știu, pur și simplu îmi vine mâncarea în gat.
De la ce ar putea fi. Eu de mica am avut o problema cu stomacul, cu fiara și îmi mai venea acid în gat dar a trecut. Ăsta sigur nu e acid, stiu perfect ce gust are acidul.
Cum pot vomita și cum se simte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AnielAn a răspuns:

Nu mi se pare ceva foarte grav ca nu ai vomitat. Totusi e bine, inseamna ca nu ai mancat prea mult, sau alimentele pe care le mananci nu sunt inghitite cum trebuie, sau o infectie sau ca nu ai mancat ceva foarte greu la stomac. Probabil e de la faptul ca inainte mancai mai putin si acum mananci mai mult dar daca mai continua eu zic mai bine sa le spui la parintii tai si sa mergi la medic, nu iti recomand sa incerci sa vomiti, asta ar putea fi si o problema la stomac si poate daca vomiti o sa se repete si nu e deloc placut sa vomiti. Prin voma pare ceva simplu, gen tu mananci si mancarea vine inapoi dar nu e chiar asa, ea dupa ce ajunge in stomac prinde un miros urat si aspectul e foarte urat ( tu sa zicem ca nu mananci doar un singur lucru precum o felie de paine, tu felia aia o mesteci impreuna cu alte alimente si vomiti si alt ceva ce este in corp ). Mai bine nu vomti decat daca chiar iti vine dar cel mai indicat este sa vorbesti cu parintii si sa mergi la doctor si sa ii spui tot ce se intampla el iti va da ceva si va fi mai bine. Nu ai vrea sa vomiti, e oribil. Si pe langa asta se simte oribil. Apropo sper ca nu ti-am facut prea multa scarba. Multa sanatate!