| SângeDeAnonim a întrebat:

Bună, nu ma mai pot opri din mâncat orice as face, stomacul mi-e plin, nu mai încape nici un ml de apa dar aștept puțin și iar mănânc, sunt conștient ca totul e la nivel psihologic, cum as putea sa rezolv aceasta problema? Sunt foarte disperat, nu mai știu ce sa fac, mulțumesc! Menționez ca prima masa o. Iau la ora 14:30 și ma simt destul de înfometat la ora aia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zăGhost a răspuns:

Fa-ti niste analize dr sange sa vezi sigur ca totul e ok, daca nu e o problema medicala, du-te la un psiholog. Cel mai probabil va trebui sa tii un jurnal alimentar si sa mananci planificat.

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Depinde cate kilograme ai. Daca ai o greutate normala, inseamna ca ai un metabolism accelerat, arderi rapide, iar faptul ca mananci nu ar trebui sa fie o problema (pentru sanatatea ta pe termen lung, e bine sa nu mananci orice in cantitati industriale).
Daca mananci si esti obez sau cu tendinte de ingrasare, numai vointa te poate ajuta sa nu mai pui nimic in gura.

| SângeDeAnonim explică (pentru dannyel86):

Am fost predispus de când eram ceva mai mic la îngrășare, asta din cauza ca doar mâncarea aducea satisfacție. Acum nu mai sunt obez, 1, 80m 78 kg, doar ca nu mai știu ce sa fac pentru a ma. Opri din mâncat, am crescut de la 69 la 79 într-o luna și ceva, doar voința cum ai zissad

| SângeDeAnonim explică (pentru dannyel86):

Am fost predispus de când eram ceva mai mic la îngrășare, asta din cauza ca doar mâncarea aducea satisfacție. Acum nu mai sunt obez, 1, 80m 78 kg, doar ca nu mai știu ce sa fac pentru a ma. Opri din mâncat, am crescut de la 69 la 79 într-o luna și ceva, doar voința cum ai zis

| Ediy2003 a răspuns:

Daca crezi ca problema este la nivel psihologic te sfatuiesc sa te duci la un medic specializat.