| CristianaMaria a întrebat:

Nu mai pot scapa de hemoroizi de vreo 2 luni.Sunt disperata efectiv.Am inceput sa simt un diconfort deodata in zona anala,am fost la medic, mi-a spus ca am un hemoroid extern si am facut tratament cu hemorzone sau ceva de genul 5 zile atat crema cat si supozitoare de doua ori pe zi plus bai cu ceai de musetel seara.toate bune si frumoase dupa cele 5 zile dar fericirea nu m-a tinut mult caci a revenit hemoroidul in aproximativ o saptamana.Acum m-am dat doar cu crema,hemoro easy dar nu cred ca o sa treaca, am mai incercat-o.Va rog, ajutati-ma cu un sfat ca nu stiu ce sa mai fac...nu vreau sa fac ceva complicatii sau sa ajung la operatie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ca tocmai ai gasit cauza hemoroizilor, deci va trebui sa renunti la exercitiile respective.
Hemoroizii nu favorizeaza cancerul, ei sunt pur si simplu niste varice.

Răspuns Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Hemoroizii nu se vindeca fara operatie. II poti tine sub control evitand constipatia, mancand cat mai multe fibre, consumand multe lichide, stand cat mai putin pe scaun si facand cat mai mult sport (fara sa ridic greutati sau sa tragi de fiare), evitand complet fumatul, alcoolul, mancarurile iuti, bauturile acidulate, mentinand o greutate corporala normala si o igiena buna a zonei (dupa fiecare scaun te speli cu apa putin calduta)

35 răspunsuri:
| CristianaMaria explică:

Nu,delochappy

| Volsvagan70 a răspuns (pentru CristianaMaria):

Daca as fi stiut ti-as fi spus, insa din pacate chiar nu stiu.

| Volsvagan70 a răspuns (pentru Brigaela):

Nu stiu. Eu stiu ca s-a vindecat.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai drum prin Hungaria (eu stau langa granita) este o crema "Reparon". Costa cam 30 lei. Este foarte buna pentru hemoroizi. Eu m-am vindecat dupa circa 10 seri punand crema pe pe supozitor Hemorzon. e adevarat ca la unele persoane nu reactioneaza. Exemplu: sotia mea. Ii trece dar revine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Alexandra ce mai faci cum te simti