| Marioana a întrebat:

Buna sad nu mai stiu ce sa facsad am luat paduchii crying m-am spalat de 3 ori cu pedex dar am auzit ca nu este asa bun sad am auzit de petrol si de gaz dar nu am gasit crying nu mai stiu ce sa fac... ajutati-ma va rogcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Mergi la farmacie si cere ceva. Nu e rusine. Rusine e daca nu incerci sa te tratezi.

Răspuns utilizator avertizat
| daniellla a răspuns:

Buna,stiu ca este un sampon cu petrol la farmacii,si nu dar ca te ajuta sa scapi de ei, dar iti creste si parul, incearca. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| SummertimeSadness13 a răspuns:

Uite si eu cand am avu t 4-5 ani am avut paduchi si cred ca mama dadea cu otet apoi imi punea cv pe cap ca sa mentina mirosul acolo bine ma mult timp si dupa aia ma pieptana bine si se uita la mine in par si toate lindele chestiile alea alea albe le rupe cu firul de pa si strive(lol ce ciudat!) apoi faceam baie
bine eu nu am avut multi incearca si tu poate merge

| bya2011 a răspuns:

Buna, si eu m-am confruntat cu aceasta problema si cel mai bine ar fi daca poti face rost de gaz, poti folosi de asemenea tratamente sau sampoane de la farmacie( intreaba farmacista) sau thinking ar mai fii o "reteta" din moldova: spalate pe cap cu lesie si cu sapun de casa :*
lesie = Soluție alcalină (folosită la spălatul rufelor, în diverse procese industriale etc.) obținută prin dizolvarea în apă a sodei sau a hidroxidului de potasiu sau prin fierbere cu apă a cenușii de lemn, sau Apă fiartă cu cenușă de lemn și limpezită, folosită la spălatul rufelor. :* spec ca ti-am fost de ajutor

| 19marian60 a răspuns:

S-a demonstrat ca prezenta paduchilor nu are nimic de a face cu mizeria.Paduchelui ii place curatenia! Mergi la farmacie.nu e nici o rusine.Sunt solutii farmaceutice cre rezolva problema in 10 minute fara nici un fel de problema! Succes!

| JajaAliensHere a răspuns:

Vopseste-te. E singura solutie ca sa scapi definitiv de paduchi.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy cauta gaz la chimicale, pune un pic de sare in el si unge radacina parului, apoi tot parul, infofoleste-te cu un batic si stai asa cam 2-3-4 ore, apoi piaptana-te cu un pieptan des, luat de la vanzatori ambulanti, si zii mamei tale sa te curate, daca parul este unsuros, aluneca mai bine si nu te trage de par, daca se tine de tine si nu ai parul lung, te rezolva in 2 zile chiar si o zi e suficient daca are timp mami tau.

| doctoressa a răspuns:

Aplica o crema sau un sampon pe baza de permetrin 1%, produse pe care le gasesti la farmacie. Mai multe detalii despre tratament si alte masuri pentru a scapa de paduchi gasesti aici: http://www.i-medic.ro/boli/pediculoza-sau-paduchi

| AlessandraAndronic a răspuns:

Paranix, ii face reclama si la tv sau vopsestete preferabil blond ca folosesti decolorant si se duc fara dar si poate. Bafta

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup