Pai daca nu renunti la astea, nici nu te astepta sa slabesti.
Am auzit ca pastilele cu crom ajuta la reducerea poftei de dulce.
Incearca si fa sport.
Asa eram si eu, nu ma puteam abtine de la dulciuri, dar eram atat de motivata si imi doream atat de mult sa slabesc, incat mancam pe zi 1000 de calorii maxim, iar dulciuri si paine DELOC. Si mai era si Craciunul. Imagineaza-ti sa stai in casa cu o cutie mare plina de dulciuri si sa nu te atingi de ele. Poate doar o bomboana de ciocolata pe zi.
daca chiar vrei sa slabesti, chinuie-te putin si o sa reusesti.
1. renunta la dulciuri sau mananca intr-o zi ceva dulce sub 200 calorii ( sau 300 depinde)
2. incearca sa calculezi nr de calorii pe zi adikk ca ai cam 100-1300 maxim
3. Renunta la paine
4. fa abdomene pentru un abdomen tare si pentru a scapa de grasime
5 Alearga seara cu o prietena,, sau singura, sau fa miscare in general
Daca ai sti cat rau iti face colaa, nici nu ai mai vrea sa te atingi de ea. Si tate sucurile in general.
6. ia 3 mese pe zi. Spre exemplu poti manca dimineata o felie de paine cu ceva( gem, branza, pateu, ce vrei tu), la amiaza bors sau supa, fara paine, iar seara piept de pui la gratar ( o bucata nu foarte mare), sau un ou fiert cu o rosie, sau salata de rosii, sau peste, sau fasole pastai.
(eu am slabit 10 kg asa)
Succes! Sper ca te-am ajutat
Da nu mai manca deloc cateva zile si gata, corpul rezista fara mancare 3 saptamani! e naspa da daca vrei sa slabesti atunci nu te mai aoli si fa dracu un efort pana nu te faci cat malul!
Incearca o dieta din aceste doua:
http://www.cura-de-slabire.net/ce-este-acai-berry-si-cu-ce-ma-ajutat/
http://www.cura-de-slabire.net/......n-13-zile/
Succes
Pai. - Cel mai bine ar fi sa slabesti treptat - nu te sfatuiesc sa folosesti pilule sau chestii de genul acesta. Daca vrei cu adevarat sa tii o dieta - apeleaza la un doctor - dar o dieta nu inseamna 2-3 saptamani - o dieta inseamna macar 4-5 luni. Si daca nu ai incredere in dieta - incearca sa manaci zilnic la aceeasi ora - mai puti prajit - fara bauturi carbogazoase - si sa introduci in alimentatia ta macar 1 fruct pe zi. - si sa faci exercitii zilnic \ alergat... Mult noroc!
Te ajuta cu ceva daca iti zic ca cu Cola unii desfunda tevile? E asa de puternica incat se pot curata tevile cu ea. nu mai zic ca daca pui o moneda ruginita in cola dupa un timp se duce rugina?! Pai si eu sunt gras la 16 ani am 1. 75 h (cred, ca nu m-am mai masurat de un timp) dar am si vreo 90kg, deci asta e gras... dar in ultima perioada (1-2 saptamani) am taiat cam peste jumate din cat mancam// oare ajuta metoda mea la ceva? (va intreb pe voi). oricum eu nu-s gras de la suc ca nu beau decat la ocazii (da atunci si beau aproape toata sticla de o fi -suc nu alcool )
Nu trebuie sa te infometezi(sa ai mese dese, sumare si cat mai sanatoase) si trebuie sa inlaturi toate cele mentionate de tine mai sus. Si ar mai fi potrivit un sport, aerobic, alergare sau puri si simplu miscare zilnic si cura va functiona ca unsa.
Ti-as recomanda sa alergi, doar ca am patit acelasi lucru ca tine, in loc sa slabesc ma ingras. Imi creste pofta de mancare si nu ma mai pot opri din mancat E ceva nou si pentru mine am mai fugit si alta data dar atunci nu era asa
Ai putea sa mergi la sala
Poate o sa te ajute
Idem; x NaTo pRinTzu` diN 9mAy; x
Pacat ca vrei sa slabesti. eu vreau sa ma ingras.
Apache
cum sa nu manance nimic?
eu am o prietena tot asa face si o ia ameteala pe drum.
si dupa ce sta nemancata in acele zile in urmatoarele zile in care va manca va pune la loc toate kg
Hei nu trebuie sa te abti de la manacre sau sa ti diete care te fac sa te simti rau
Poti incerca asta :
1 ) Ai voie sa manci mancare cand vrei tu. dupa ora 5 nu, dar in cantitatzi mici
2 ) Pe la ora 5 poti alerga o ora
3 ) O ora de ginastizca zilnic
4 ) Ai voie sa manci inghetata si dulciuri dar nu mai mult de 20 g
5 ) Dimineata cand te trezesti sa bei un ceai cat se poate de cald
eu am slabit intr-o luna 5 kg in felul acesta.
iar acum am 40 kg de la 70 kg in 2 luni si 1 saptamana deci succes... daca nu merge asa poti lua pastile de slabit dar nu sunt foarte bune
dar daca tu vrei imi poti zice adresa ta de mess, iar iti dau datele, siteul de pe care poti comanda dar eu te sfatiesc sa incerci asa cum tziam zius ...nu iti va papre arau ca ai incercat.
BAFTA
Iti recomand sa te inscrii si tu pe site-ul www.shape.com. Eu m-am inscris acum o saptamana si acolo ai optiunea de Virtual Trainer. In rubrica aia poti sa vezi cate kcal ar trebui sa consumi pentru a nu te ingrasa, pentru a slabi. Eu am reusit sa slabesc 2 kg in ultima saptamana datorita acestui site. Bafta. P. S. mananca multi morcovi dimineata.
Dimineata ia o lingurita de otet de mere si te ajuta mult iti garantez eu!
baaa3466 întreabă: