| Daiana90 a întrebat:

Nu mi-a mai venit ciclul de aproape 2 luni, din februarie si sunt putin ingrijorata.Am vorbit cu mama despre asta si mi-a spus sa nu ma mai prostesc ca nu e nimic grav.Nu mi-am inceput viata sexuala, dar am aproape 2 ani de cand mi-a venit ciclul. Ce ma..."supara" este ca acum nici sanii nu-mi mai cresc.De obicei inainte de menstruatie (dar nu tot timpul, ci rare ori, cam la 1, 2 menstruatii din 6 sa zic asa) ma dureau sanii si imi cresteau in perioada aia. M-au durut de vreo 2, 3 ori timp de 2 ani, si acum a ajuns o vecina de-a mea sa ii aiba mai mari ca ai mei, chiar dublii, de clasa a 4 si eu sunt intr-a 8.Nu stiti vreun remediu ceva pentru cresterea saniilor, ceva produse naturale (nu in medicamente)? Si nu, nu vreau sa imi bag silicoanerolling on the floorrolling on the floor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești în creștere, calmează-te! Nu trebuie să faci nimic, lasă natura să-și urmeze cursul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa asteptihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oi fi 'MARIA. iar cu sini dale pace or sa se dezvolte ei nu-ti face probleme

| exty a răspuns:

Sincer, du-te la ginecolog. Sa stii ca totusi nu e bine sa iti intarzie 2 luni, mai ales ca ai doi ani de cand ti-a venit. Iar in legatura cu cresterea sanilor... nu exista nici o metoda naturala. Daca ar fi existat toate fetele ar fi avut cupa C sau D la sutien.

| seby123 a răspuns:

CORECT anonimul ti-a dat un sfat Corect dar tot mai bine ar fi sa te duci la un doctor! Suces