| anonim55555555555 a întrebat:

Buna nu mi a venitciclu de 5 luni azi am mers la ginecolog mi-a recomandat adicamia spus sa iau coprimate yasmin ( intrebare estee e adevarat ca ingrasasi ca poti face cancer de la ele?) si miamai dat gynozol sunt niste pastile mari care se ntroduc in vagin e dureros dau funda a raspunsu amuritor si dacanu bagf adanc in vagin ca n pot ce se poate intampla

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim55555555555):

Nu stiu, nici macar nu te-am consultat. Nu i-am spus niciunui bolnav ca va muri, nu mi se pare un prognostic de dat unui om. Si am vorbit cu oameni foarte bolnavi in viata mea, dar pentru fiecare exista o speranta.
Important este ca tu sa discuti urgent cu parintii, sa mergi foarte des la ginecolog si sa faci tratamentul foarte foarte corect, atata timp cat medicul considera necesar. Nu exista alte optiuni.

| anonim55555555555 explică (pentru Brigaela):

Da fac tratament dar parinti nu trebuie sa afle ei m am batut si cand lram spus ca vb cu un amic in fn gynozol mi-a dat de luat 6 seri ideea e dupa ce mi l introduc am voie sa mai mananc?