Prin tuse, mai ales cea cu expectorații, organismul elimina substanțele chimice și străine din corp lăsate în urmă inhalării substanțelor nocive din țigări plus praf și alte cele. Poate că plămânii tăi s-au curățat de tot de acele substanțe prin acea tuse. Poate a fost și o răceală sau infecție la plămâni. Cel mai bine îți spune medicul când te vei duce.
Exact ceva asemanator am patit si eu acum vreo luna, culmea e ca sunt si insarcinata si cand tuseam imi venea instant sa si vomit mi-a trecut de la sine. A fost din cauza unei raceli, raceala mi-a trecut tusea mi-a ramas cu vreo 2 sapt mai mult. In primul rand la tine nu cred ca e raceala, cred ca e de la tigari. Sunt pur si simplu oameni carora corpul nu le accepta nicotina sub nicio forma mai ales ca ai zis " nu am mai incercat ". Nici fumatoare nu te poti numi la 4 tigari pe zi, cred ca mai mult iti chinui corpul cu alea cateva tigari pe care le bagi probabil mai mult din obisnuita sau."la cafea" iar corpul nu simte nevoia asta ci doar tu ti o alimentezi.
P.s; Am fumat in jur de 6 ani sau mai bine. M am lasat acum 4 luni cand am aflat ca sunt insarcinata, fumam cred ca si 20 de tigari pe zi. Tusea mea probabil a fost si din cauza asta
Girly97 întreabă: