| Amely21 a întrebat:

Bună! Nu pot fi complicații dacă ma pun să dorm când am febră? Am luat o gripă și am febră mai mereu, sa zicem si daca e 38 și ceva, nu neapărat 39. E problema dacă adorm când am febră? Am auzit ca nu prea e bine...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Uda cu OTET niste ciorapi si pune-i in picioare, culcandu-te cu ei si febra scade rapid, permitandu-ti sa dormi linista si sa te refaci.

Sanatate multa!

| Amely21 explică (pentru Violleta2022):

Am încercat tot...mi-am luat și liber de la lucru sa pot sa ma odihnesc, dar noaptea nici nu pot dormi la cât ma dor mușchii și capul, și când în sfârșit mi-e somn am febră, și tot așa. Am încercat și varianta cu oțet.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Amely21):

Ia cate 2 paracetamoale la fiecare 6 ore si durerea va ceda, cat si febra.
Mai des nu poti lua ca iti afectaeza stomacul.
Daca nu cedeaza febra nici la otet, atunci este posibil o infectie grava in corp si este necesar sa mergi al spital.
Imi pare rau...
Recuperare usoara si rapida!

PS NU lua paracetamol si aspirina sau ibuprofen in acelasi timp!

| Amely21 explică (pentru Violleta2022):

Și am durerea de cap de simt că-mi crapă...doctorița a zis că este doar o gripă

| blackann a răspuns:

Recent am trecut prin asta si am dormit cu febra, altfel organismul nu se reface. ai nevoie de odihna, nu de otet pe picioare, nu mai suntem in evul mediu la tara la violetta. am luat si paracetamol si advil si nurofen raceala si gripa, care contine ibuproben ca si advil ul,
am avut o raceala grava, cu dureri de spate teribile si totusi mi am revenit.
multa sanatate!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru blackann):

Subscriu si eu la asta. Am dormit de mai multe ori cu febra, si uite ca am prins 42 de ani. Nu prind suta ca Sora, dar macar vreo 60 probabil ca da, si sigur nu o sa mor de la dormit cu febra. happy

| blackann a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Multi inainte, Gabi. Ce sexy esti langa masina aia.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru blackann):

Multzumax! Ca nu-s eu acolo si nici masina nu-mi apartine, astea sunt detalii nesemnificative.winking