Atata vreme cat nu esti consecventa, nu ai cum sa-ti reglezi somnul.
Pune-te in pat la ora 9 cu o carte in mana. NU: telefon, nu laptop, nu TV, doar o CARTE.
Probabil ca la ora 10 vei fii deja adormita.
In al doilea rand, seara se bea: 1 cana de ceai sau de lapte, FARA nesquik, ciocolata sau cafea, ca-ti irita sistemul nervos si nu mai dormi.
Indiferent ca nu adormi imediat, scularea trebuie sa se intample la 7 dimineata, in fiecare zi!
Dupa 1 saptamana de sculare la ora 7 dimineata, te asigur eu ca vei merge automat in pat la ora 9 sau 10 si vei dormii toata noaptea.
Consecventa, garanteaza succesul operatiunii de schimbare a oricarei rutini.
Să citești care este programul zilnic în Legiunea Străină sau la Templul Shaolin. Să vizionezi pe You Tube. După ce îți umpli ziua cu un program aspru, somnul vine el singur automat, nu ai nevoie de pastile.
Nesquik?!? ala se bea dimineata FFS
chiar daca nu contine cafea, TOTUSI cacaua este un energetizant, slab dar TOTUSI, asa ca EVIDENT ca nu poti sa adormi!
NU se mananca ciocolata seara...
Eu unul sunt obosit seara. Tot timpul cand ziua am o ocupatie aproape constată. Fie ea de ori ce fel. Astfel îți "obosesti" creierul si iti e somn.
Trezeste-te devreme, fa multă activitate fizica pe timp de zi, ascultă noaptea la căști ceva ce te face sa adormi ex la mine functioneaza sa ascult cum ploua.Pe mine acestea ma ajuta cand vreau sa imi reglez somnul.Cand simti ca iti e somn dormi ca daca nu te-ai culcat si depășești acel prag maxim de somn si oboseala nici ca mai dormi.