In zilele noastre, boala se poate depista prin analiza RMN, analiza care evidentiza clar leziunile de demielinizare.
Ca tratament, in medicina clasica, se folosesc corticoizi – imunosupresoare, betainterferon decontracturante, dar fara rezultate in vindecarea bolii, doar rezultate temporare.
In urma observatiilor facute de-a lungul timpului, am ajuns la concluzia ca marea majoritate a cazurilor de scleroza multipla sunt de natura energetica. Se produc blocaje energetice la diferite nivele si in functie de locul blocajului apar simptomele specifice. De aceea am tratat boala din punct de vedere energetic. Adica am folosit reechilibrarea energetica cu ajutorul unui aparat de conceptie proprie, reflexoterapia, masaj terapeutic, dezintoxicarea organismului printr-un regim special, si nu in ultimul rand curatarea spirituala.
Folosind aceste metode combinate, am ajuns la vindecarea slerozei multiple. Dintre cei care nu s-au vindecat dar care au urmat tratamentul de mai sus, 95% au facut mari progrese sau nu au mai facut pusee.
Nu am inclus in calcul pe cei care au facut 2-3 zile de tratament si au crezut ca in acest timp se vindeca. Nu putem face minuni Dumnezeiesti in 2-3 zile. Tratamentul inseamna acea combinatie de metode pe parcursul a 2-3 ani de zile, in cure de cate 12 zile, cu pauzele de rigoare.
In ultimul timp am instituit serii de cate 60 zile consecutive, deoarece am considerat ca bolnavii de scleroza multipla sunt "mari" consumatori de energie. In acest interval de timp se poate produce un echilibru energetic si din acea zi organismul nu mai pierde energie, ci, doar incepe sa acumuleze, in final ajungandu-se la echilibrarea energetica a organismului. Datorita rezultatelor spectaculoase obtinute am instituit acest program si la alte afectiuni grave, cum ar fi: boala Parkinson, astm bronsic, nevralgie de trigemen, colagenoze, diferite forme de neoplasm.
dada_2571 întreabă: