| alexandra0000009 a întrebat:

Nu stiu cati dintre voi stiu, dar Inna si-a facut "ceva"(nu am gasit alt cuvant) la dinti si ara foarte frumosi.Cum se numeste asta? Ce solutii sunt pentru indreptarea lor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Irinushh a răspuns:

Da..am vazut ca avea un dinte ascutit chiar in mijloc laughing arata ciudat...
Pai a consultat dentistul si tehnicianul stomatolog, lucru` pe care il poti face si tu daca vrei sa il intrebi cate ceva big grin

| Diamondsz a răspuns:

Sunt dinti falsi.Tii pui la dentist.Costa cam 200 de lei. Sper ca te-am putut ajuta.

| Diamondsz a răspuns:

Apropo daca vrei sa-ti pui nu manca lucruri tari.Alune de exemplu

| Bianca_8176 a răspuns:

Cel mai bine e sa consulti un medic stomatolog.el va stii ce e mai bine pentru tine si cum trebuie procedat happy

| doctoressa a răspuns:

Ortodontia reprezinta ramura stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea, prevenirea si corectarea neregulatirtatilor dintilor si fetei. De cele mai multe ori ortodontia presupune aplicarea unor dispozitive speciale fixe sau mobile. Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/......ntice-fixe