Buna poate ai lipsa de calciu uitate la unghiile tale de la maini si daca vezi niste pete albe micute inseamna ca ai lipsa de calciu...totusi ar fi bine sa mergi la un doctor si el o sa-ti zica mai exact.sanatate si numai bine
Si mie mi se intampla la fel.este din cauza ca te ridici brusc.incearca sa te ridici mai usor.si vei vedea ca se vor rari ametelile... pup.
Si eu am aceeasi problema. La mine e de la anemie... Am o anemie cam nasoala. Uneori mai lesin. S-ar putea sa ai o lipsa de calciu sau ceva de genu'... Dar stii, noi nu te putem ajuta, asa ca trebuie sa mergi la un doctor. Sper ca te-am ajutat. Pa, pa!
Ai tensiunea mica.Si eu patesc la fel. O sa-ti creasca daca mananci multe fructe si legume sau daca faci ca mine:bei o cescuta de cafea dimineata.Nu te ingrijora e o problema pe care o s-o ai toata viata dar nu e chiar asa de grav.
Te ridici brusc, sangele iti "curge" din cap, creierul fara oxigen nu poate functiona. Recomandare: nu sta toata ziua la televizor, nu pentru treaba asta, dar sedentarismul este periculos. Intre factorii care duc la o moarte prematura, sedentarismul si surplusul de greutate sunt mai periculosi decat consumul de tutun sau alcool.
:p intreaba un doctor ce fel de calciu sa iei si cum sa-l iei si totul va fi bine:p :*
dobrin1019 întreabă: