| Assy99 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep, dar fie... Am o prietena care de la varsta de 11-12 ani a avut niste "vene" scoase mai in evidenta pe sanii si o parte a corpului.
Ea n-a avut curajul sa mearga la un consult sau ceva de genu'.
Dar as vrea sa stiu, daca se poate, ce poate semnifica acest lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Deliiiia a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema. Ar putea fi din cauza ca e slaba/ transpira mult(lipsa de calciu)/ a facut efort fizic...etc. Consider ca nu e un motiv de ingrijorare.

7 răspunsuri:
| Elena97M a răspuns:

Vergeturi?

| Assy99 explică (pentru Elena97M):

Nu, pentru ca ea are doar 14-15 ani acum, deci nu prea cred ca-s vergeturi...Dar mersi pentru raspuns!

| Elena97M a răspuns (pentru Assy99):

Sunt fete care capata vergeturi daca se dezvolta puternic dintr-o data, de obicei in jurul varstei de 12 ani. Acum depinde cat de dezvoltata e prietena asta a ta.

| kar1GaNNN a răspuns:

Probabil are mult sange in corp...

| Assy99 explică (pentru kar1GaNNN):

Mnu stiu, poate...

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, daca o dor acele vene, trebuie sa mearga neaparat la medic. Totusi, nu-i strica un consult medical mai amnuntit. Poate ca nu este nimic grav daca nu o doare.

| n1445 a răspuns:

Ar trebui sa-si faca curaj sa mearga. Numai doctorul ii poate spune daca are vreo problema sau nu