| Faranumedefamilie a întrebat:

Nu stiu cum sa ma exprim dar. Am fundul destul de urat. Adica stau mult pe scaun. La scoala, si cca 6 ore cand sunt acasa. Ce imi recomandati ca sa dau o forma frumoasa? [Raspunsuri in limita bunului simt]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Probabil,vrei sa spui ca ai fundul mai mare(lat?,bombat?). Daca unul din parintii tai, au o astfel de problema, inseamna ca poate fi si genetic. Daca mananci prea mult si mancare nesanatoasa, nu faci sport, miscare, poate si astea sa fie o problema.Ca sa "modelezi"fundul, trebuie sa faci sa dispara grasimile din anumite parti ale lui.
Este o emisiune pe EUFORIA, DR.OZ se numeste, la ora 22, unde,o data a explicat ce mancaruri "distrug"grasimile de pe burta, sau de pe solduri, sau de pe fund.Dar nu mai tin minte ce anume. Oricum, ceva exercitii pentru contractarea fesierilor, ar fi binevenite.

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Asa este el de la mama natura, nu are legatura statul cu forma.Cred ca putina sala ar rezolva neajunsul!

| Faranumedefamilie explică (pentru onasis1961):

Faza e ca nu il aveam asa.