| CurlyMada a întrebat:

Nu stiu daca a mai fost intrebarea asta pe TPU, dar intreb si eu... Ce parere aveti despre persoanele grase. atentie insa. nu ma refer la cele voluptoase... (va rog sa va si argumentati cat de cat raspunsul) dau funda. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Blazer a răspuns:

Oricat de gras ai fi, nu inseamna ca esti incapabil sa faci sport, sa incerci sa slabesti, sa te duci la sala, sau sa iei pastile de slabit(desii nu recomand, numai in cazur grave cand chiar ai peste 120 kg) sau liposuctie, intotdeauna exista medote, dar nu exista vointe ...grasi lenesi si disgratiosi happy, si nu generalizez, doar 80% din ei sunt asa.

5 răspunsuri:
| andrey910 a răspuns:

S-au obisnuit asa, sa manance mult si cred ca nu pot slabi, nu inteleg ce satisfactie au daca baga in ei pana se unfla...eu daca as fi gras as slabi imediat.

| ganton a răspuns:

Ca-s nesimtite. Ele zic ca se ingrasa "pe baza de stres". Sure, un om naiv s-ar gandi ca poate din cauza cortisolului (hormonu' de ne 'streseaza') care cine stie ce face in relatie cu alti hormoni si produce un dezechilibru in organismul respectiv; dar la grasani "pe baza de stres" e egal cu "sunt suparata si bag in mine ca nesimtita, practic ma uita Dumnezeu la masa". Sa fii gras e lipsa de respect pentru. corpu' tau. Nu a murit nimeni daca a renuntat la zahar si la tarat fundu' numa pe scaune (fie ele de birou, fie de autobuz).

| ganton a răspuns:

Cand va aud cu expresiile astea "are glanda" si altele de genu' imi vine sa va dau cu tastatura-n gura. Glanda ai si tu CurlyRetardato, mai multe chiar! Ce are ea e o AFECTIUNE a GLANDEI TIROIDE poate... Invatati dracului sa va exprimati corect.

Si ontopic, pai da... dar are si 1.80 ceea ce e mult pentru. o fata. Clar sunt mai multe chestii in neregula.

| Zmeura_5657 a răspuns:

Pai.Nu-mi plac deloc persoanele grase => Urasc America.Get it?winking

| CurlyMada explică:

Eu te pot contrazice la chestia asta. happy am o prietena care are glanda. crede-ma persoana aia daca mananca de 2 ori pe zi. e mult... si a ajuns la 1.80 sa cantareasca 130 de kg...