| xJess a întrebat:

Nu stiu daca intrebarea am plasat-o corect la aceasta categorie, dar cred ca asta conteaza mai putin.
Am probleme de 4 ani cu oasele, nici un doctor nu imi poate spune cu exactitate ce boala am, desi cand eram mai mica, am fost aruncata de catre o anumita persoana pe jos si m-am lovit la coloana, lucru care ma face sa ma gandesc ca am hernie de disc, avand in vedere ca la RMN-uri arata clar ca locurile cu probleme sunt acelea unde m-am lovit in acea zi.Oricum...alta este intrebarea. In momentele in care ma doare, nu pot nici macar sa ma scol din pat, nu pot sa merg, iar asta poate dura chiar si o luna,doua. In acele momente, evident, nu pot face nici un sport. Cum durerile mele dureaza foarte mult, nu ma mai pot mentine. Desi sunt destul de slaba,zic eu, avand in vedere ca sunt sub greutatea favorabila la aceasta varsta&inaltime, adica la 1.67 am 47 de kg,mi-a aparut celulita, iar abdomenul, nu mai e ce a fost. Nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca e posibil sa gasesc solutia la "boala mea", as vrea ca in sfarsit sa-mi traiesc viata si sa pot sa merg la mare,la inot,unde imi e prea rusine sa merg asa, vreau sa ma simt bine in pielea mea, pentru ca niciodata nu am facut-o sad. M-as duce la electrostimulare,dar nu am ajuns inca sa intreb un doctor daca mi-ar dauna... Alte solutii impotriva celulitei si tonifierea abdomenului, picioarelor, aveti? Orice lucru care l-ati incercat, masaj,creme,orice,daca v-au ajutat, spuneti-mi si mie, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Iti spun eu, du-te la Spitalul Bagdasar din Bucuresti si cauta-l pe domnul doctor Bica Florin de la sectia de traumatologie a spitalului si spune-i de problema ta cu oasele. S-ar putea sa-ti gaseasca problema este un medic de exceptie, si unul foarte bun! Recomand!

0 răspunsuri: