| JuliaMe06 a întrebat:

Nu sunt eu genul de persoana care sa raceasca foarte des, mi s-a intamplat chiar sa nu racesc o iarna intreaga,pentru ca am grija de alimentatia mea,mancand fructe, mancaruri fierte si mai iau din cand in cand si vitamine. Insa iarna aceasta a fost un chin total.Prima raceala a fost in noiembrie, a durat in jur de 3 saptamani cu dureri de gat,cap si stari de greata, luand tratament de 7 zile cu antibioticele recomandate de doctor pe parcursul consultatiei. Apoi, in ianuarie mai mult gripa, cu febra de 38-39 si dureri mari de cap,stare de greata,la fel ca si in noiembrie, luand antibiotice dupa recomandate medicului de familie.Tratamentul cu antibiotice l-am terminat joi.Luni,adica ieri m-am trezit cu o durere in gat, care si in momentul de fata ma deranjeaza.Ce ar trebui sa fac in legatura cu asta? Am 13 ani jumatate, oare ar fi din cauza schimbarilor hormonale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

N-ai mai avut grija de tine laughing. Asta e sezonul tata se chinuie de 3 saptamani cu aceleasi simptome ca ale tale.

| HLucian a răspuns:

Buna. Hidrateaza-te foarte bine si poti lua in calcul si o cura cu vitamina C organica, iti recomand de la Herbagetica. Si antibioticele luate de tine poate ti-au slabit sistemul digestiv. Bea ceaiuri calde. Sanatate.

| David_Antonio_1994 a răspuns:

Fratele meu de 2 ani a fost așa cu gripă de ziua lui, pe 3 februarie și a avut și mama mea. Ei au scăpat, acum, are mamaia.