| Crisk a întrebat:

Buna. Nu sunt însărcinată, am făcut mai multe teste și au ești negativ. Însă am o stare de greata. Îmi vine sa vomit și pe stomacul gol. Mă ia cu amețeli. Și nu am probleme de sănătate. Adică nu aveam. Până joi cînd ajunge doctorita mai e ceva timp. A trecut cineva prin așa ceva? Știe cineva ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu esti insarcinată, ne bucurăm!

| Violleta2022 a răspuns:

Orice este posibil, inclusiv toxinfectie alimentara, ulcer, gastrita, samd.
Doar un medic iti poate opune un diagnostic corect si numai in urma unei consultatii sau analize medicale.

| untu a răspuns:

Mergi la medicul de familie, nu la TPU! sa te consulte si apoi o sa-ti faca trimitere la analize, apoi la alt medic!

| 4ndr33y a răspuns:

Posibil anemie feripriva sau alte carente de minerale si vitamine.

Răspuns utilizator avertizat
| Saiko93 a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu pentru un copilas laughing daca asta iti doresti. Nu te opreste nimeni happy sunt mici, pufosi si simpatici foc big grin p.s. Ia pastile de burta recomandate doar de medic sau farmacist din ce descrii nu pare a ceva grav. Le spui ssincera simptomele si te rezolva! happy