Zi mersi ca nu ai facut copil la 15 ani, maritis la adolescenta iti trebuie, pune mana pe carte si fa o scoala si tu lasa ca ai timp sa faci si copii atunci cand vei fi capabila de ei
Ce mai multa carte vrei. Sunt a 4a pe oras la istorie, simuarile 9 si 10 si vreau la cel mai bun liceu din oraș. Sti ce inseamna cel mai bun liceu? Maxim 3 medii de 8 daca am mai multe sunt mutata la al 2 liceu.
Daca tot ai ganduri mari pentru scoala tine-te de ea in continuare, un copil nu ar face decat sa te traga inapoi, degeaba mi te lauzi mie acum ca esti a 4-a daca peste un timp legeni copil, se duce naibii toata invatatura de pana acum, foarte bine ca esti ambitioasa, continua in ritmul asta si fa si o facultate buna, un master ca ai timp de copii pana la 40 ani sa tot faci
Exista mame care nu suporta plansetul copiilor si au doar 30 de ani. Caz real mama colegei mele e medic si a nascut din nou la 32 de ani si a zis ca este foarte greu sa cresti un copil dupa 25 de ani.
Nu știai că e foarte posibil să rămână prietenul tău cu bebelușul dacă tu te joci de"a însărcinata?
Stiu altceva. Ca din nefericire traiesc in Romania tara care nivelul de gandire e sub mediocru. Rezulta ca Romania nu va avea viitor degeaba sunt 20 de olimpici ca nu va fac ei cunoscuți
Stii ce nu intelegeti voi? Sa pierzi un copilla 15 ani e exact ca si cand l-ai pierde la 30. Aceeasi durere o ai mai ales cand stii ca mai era putin si ti-ar fi facut viata mai frumoasa.
Eu zic sa iti i-ei timp pentru tine ca sa vezi ce vrei tu fara el, nu trebuie sa va despartiti da gandeste-te la cine esti fara el. Si numai incerca deocamdata sa faci copii, fiindca is sigura ca inca nu stii ce inseamna cu adevarat sa ai grija de un copil, sa aiba tot ce ii trebuiasca, in plus trebuie sa il inveti multe sa ii dai o educatie cat mai buna poti, mai ai de invatat pana sa faci asta. Imi pare rau ca ai pierdut sarcina, sunt sigura ca tie foarte greu, dar trebuie sa te gandesti la viitor si nu la prezent, chiar daca va iubiti atat de mult, un copil are nevoie de mai mult decat iubire, si cu timpul iubirea se schimba nu poti fii sigura ca poti sa o tii la fel ca si cum ii acum. Incearca sa te cunosti pe tine, cine esti, si sa inveti ca sa poti sa te descurci in lume cu orice problema iti iasa in cale, si cand o sa stii mai multe si o sa te descurci cu de toate atunci poate ii timpu sa faci un copil pe care sa il inveti tot ce ai invatat tu. Poti sa vorbesti si cu a lui, sa ramaneti impreuna dar doar intr-o relatie fara planuri de copii deocamdata ca sa vezi cum merge, toata lumea isi doreste un copil al lor mai ales cand ii facut din iubire, dar copilul are nevoie de mai multe si viitorul se schimba pe zi ce trece. Ai grija de tine, sper sa te ajute.
Multe pareri rautacioase aici. Oamenilor, daca asta e alegerea lor, fie ca au 15, 20 sau 50 de ani, e al lor, ei il cresc, nu voi. Atata timp cat nu este un accident si e dorit, copilul acela va creste mai sanatos si mai normal decat poate copii vostri care s-au nascut din aventuri sau neplaceri.
Desi sustin ideea ca fiecare e liber sa isi intemeieze o familie oricand, atata timp cat e perfect constient de responsabilitati, consider ca e devreme si ai putea face multe lucruri la varsta asta care nu ar mai fi la fel cu un copil in grija sau la 25 de ani. Sper ca ai inteles! Succes!
Mai ca simteam un pic de mila pentru tine.Dar la 15 ani? Tu ai avut copilarie? La varsta ta, atunci ii mai frumoasa viata, fara griji si probleme.De ce iti trebuie tie copil, cand tu esti un copil?
Nu imi vine sa cred! Pe deasupra, mai stiu si parintii!
Da o copilarie tragică. Fara griji si probleme? Da, tu consideri ca nu lucrez si ca nu am probleme insa la un copil altele sunt problemele. Invat de o iau razna, am 4 ore de meditatii, cor. Ti se pare o copila fericita? Sunt adoptata si cat am fost mica am fost tot timpul batuta
Nu ne arde de carte? Cred ca esti in urma cu vestile. Mai nou la 13 ani romancele sunt in club, sa nu spun ce rezulta. Crezi ca la 15 ani numai curvele au copii. Da poate pe la tara la curu vacii da. Poate vrei sa afli cum au stat lucrurile. Nu am facut un copil ca asa s-a întâmplat ci mi l-am dorit atat eu cat si el.