Hai sa-ti spun ceva motivant pentru o fata.
Cand sunt mici, daca fetele sunt mai plinute: pun pe fund, piept kilograme, mai ales pana de dezvolta iar in timp slabesc, si raman cu fundul si pieptul, asa ca daca te faci cat un bat nu o sa arati bine mai incolo.
Mainpoint: Mananca bine si sanatos, si nu-ti fa griji de greutate ca fat frumos nu vine decat peste cativa ani
Fa sport adica sa alergi. Si sa mananci sanatos :adica fara cartofi prajiti de la McDonalt's, ecc. Si sa mananci multa salata si fructe. Sper ca ti-am dat un sfat bun.
Buna draga mea! Parerea mea e ca ai o greutate destul de buna la varsta si inaltimea ta.E prea devreme sa ti o dieta, acum esti in crestere, in perioada pubertati(sau cel putin acum ar trebui sa incepi aceasta perioada), corpul tau se dezvolta, se schimba. Daca tot vrei sa mananci sanatos ar trebui sa nu mai mananci atatea dulciuri, si sa manci fructe si bineinteles legume.Sa nu cumva sa faci marea prostie de a te infometa, si ia-ti gandul de la diete fiindca risti sa ajungi asa:http://www.google.ro/......tp?/imgres
Poti incerca sa faci abdomene, sa mananci cat mai sanatos, si sa faci sport macar 10 min in fiecare zi...
:O la 11 ani vrei diete? :O Mai bine bagi niste sport, ceva cu role, bita, alergat, poti sa faci si niste abdomene, genuflexiuni...
Buna, cred ca nu are rost de ce sa slabesti ai kg care trebuie sa le aiba o fata la inaltimea ei, pentru a slabi nimic nu este mai bun decat cateva exercitii de sport, aerobic cateva minute pe zi si nu cred ca este nevoie o dieta pentru tine timp ce esti in crestere tu ai nevoie de mancare consistenta, mananca fructe, egume si carne si cu sport iti spun ca o sa te menti foarte bine. Funda?
Faza este ca greutatea ta este destul de buna pentru varsta ta dar daca chiar vrei sa slabesti trebuie sa sa faci mult sport si sa mananci sanatos
Nu stiu care este meniul tau zilnic, dar daca el contine paine, dulciuri si ultima masa este dupa ora 19, atunci ar trebui sa incepi de aici. Fara paine, fara dulciuri si ultima masa sa fie pana la ora 18. In cazul in care ai facut deja acest lucru, atunci trebuie sa ai grija pentru ca varsta nu iti permite o dieta drastica. Sfatul meu ar fi sa incerci o dieta dukan, dar "umana". In ce consta.
Prima saptamana mananca cand vrei si cat vrei iaurt 0, 1, branza 0, 1, oua, pe acestea le poti manca amestecate cu tarate de ovaz. Este obligatoriu sa bei min 2 l de apa/zi. Altfel vei avea o constipatie severa. A doua saptamana,
mananca o zi carne - o zi salate si fructe (cate vrei si cand vrei). A treia saptamana poti manca ce alimente vrei tu (ma refer la cele de mai sus),. dar pana la ora 18. Dupa aceea poti manaca normal, (ultima masa sa fie la 18), dar evita painea, pastele, cartofii, orezul si bine inteles dulciurile. Daca ma intrebi pe mine cred ca nu ar trebui sa-ti doresti sa dai jos mai mult de 5Kg. Eu stiu ca iti doresti sa fi slaba, dar studiaza un tabel: pentru 1, 5m Constitutie fragila (47-53KG), Constitutie medie (51-56,7KG) si Constitutie solida (55-61,6). Daca ti dieta pe ca ti-am dat-o poti slabi pana la 8 KG.
alexutzza_1516 întreabă:
baaa3466 întreabă: