| deea161 a întrebat:

Buna numele meu este anca si acum 2 zile m-am certat cu prietenul meu si am luat mai multe pastile de anticonceptionale(9 pastile) folosesc microgynon inca nu am nimic doar ieri nu puteam manca nimic pentru ca vomitam, am avut contact sexual cu prietenul meu iar la sfarsit am observa o mica sangerare.ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult ce se poate intampla.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai poti ramane insarcinata (daca ai avut contact sexual neprotejat). Poti ramane cu infertilitate definitiva (sa nu poti avea copii). Poti face chisturi de ovar. Poti face mai tarziu (in urmatorii 10-15 ani) cancer de an, de endometru sau de ovar. Poti face hiperplazii de endometru manifestate prin sangerari abundente care pot duce pana la deces sau histerectomie de urgenta (operatie de scoatere a uterului).

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna deea 161,
Scuza-ma ca voi fi dur, tu nu te gandesti la urmarile, uneori ireparabile, ale faptelor tale? Ce naiba ti-a trebuit ca, pentru o simpla cearta, sa te apuci sa inghiti pastile? De regula asemenea situatii apar, vrand-nevrand, chiar intre cei mai cei indragostiti, daca a fost prima, sigur nu o sa fie ultima. Ce o sa faci la urmatoarea cearta, te apuci din nou de pastile! Baga-ti mintile in cap si gandeste putin, nu-i asa greu. Sanatate si numai bine!

| Zenithf a răspuns:

Http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-8.htm
Vezi ce scrie aici despre anticonceptionale si sterilet, poate vei ajunge sa folosesti numai prezervativ.
Plus ca pirulele alea pe care le iei contin hormoni si iti modifica metabolismul... ar fi bine sa te gandesti la asta. :-?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna seara. am o intrebare. prietena mea a luat pastila de vineri in loc sa o ia pe cea de joi si vineri cand si-a dat seama a luat-o pe cea de joi. a continuat cu ciclul normal de administrarea.intre timp am intretinut relatii sexuale.este vreun fel de problema? si daca da, ce solutii ar fi? mentionez ca anticonceptionalele sunt yazmin.