Cred ca ai nevoie de un psiholog, mai ales ca problema ta este datorata unui soc emotional.Noi te putem ajuta cu incurajari si vorbe bune dar problema ta are nevoie de de terapie din partea unei persoane specializate.
Sunt multi oameni in situatia ta, nu esti singurul!
I-a un text si incepe sa -l citesti cu voce tare, singur in fata unei oglinzi.
Incearca sa fi convingator cand citesti si sa ai incredere in tine
Salut...si bun venit printre noi-am vazut ca azi ti`ài facut cont
bun, pai in primul rand incearca sa fii calm cand vorbesti si sa fii sigur pe tine
exerseaza, exerseaza si din nou exerseaza in oglinda...citeste cu voce tare -imaginundu`ti ca esti la un discurs si e un public imens
frica? care frica? tu nu ai frica! imagineaza`ti ca nu exista ceea ce te sperie si nu te agita.persoanele care te speri nu iti vor raul-si ei ca si tine sunt oameni, fiinte care trebuie sa traiasca, suntem toti blocati pe punctul ala albastru numit >Terra
Pai nu stiu ce sa zic.nu ma prea pricep la aceste boli.
dar sa stii ca te sustin :*. sh sa nu ii iei in seama pe oamenii care te judeca si iti vorbesc urat.nu stiu ce vorbesc...
trebuie sa fii increzator sh sa stii ca esti o persoana speciala.sh sa nu te descurajezi niciodata.>
Te inteleg perfect, inteleg cum te simti, pentru ca fratele meu a avut si el probleme cu un picior, in sensul ca s-a operat (pana la urma s-a dovedit a nu fi ceva grav, dar el credea ca are cancer. Si din cauza asta si-a cam pierdut increderea in el).
Este bine sa te duci la un psiholog, dar majoritatea nu sunt chiar atat de buni, te pot deruta mai tare.
Mai cu seama, ti-as recomanda sa petreci foarte mult timp cu persoanele din familie, cu prietenii adevarati, care te inteleg, si care pana la urma te vor ajuta sa treci peste asta .
Incearca sa exersezi foarte mult singur in fata oglinzii. Si chiar ar trebui sa consulti un pshiholog chiar daca in Romania multa lume are o parere proasta despre pshiholog, ca la aceea persoana se duc doar oamenii nebuni, nu este asa, eu cand am caderi emotionale sau depresii intotdeauna ma programez la un psiholog. Este un om extraordinar iti da sfaturi, te ghideaza si te inurajeaza poate mult mai mult decat membri propriei familii.
AndreeeexD întreabă: