Esti in aceeasi situatie ca si mine . Teoretic ar trebui sa slabesti in jur de 7 kg pentru a arata bine. Cel mai bine ar fi sa ai un regim echilibrat : Dimineata- un bol de lapte cu cereale (fulgi de ovaz), la pranz un sandwich cu branzica slaba sau o salata maree sau piept de pui sau o supa, iar seara un iaurtel cu 1, 5 % grasime. Daca ai intrebari, te rog frumos sa mi-o adresezi.
Crede.ma... sportul ajuta cel mai mult, dar cum a spus si fata de mai inainte. daca ai o alimentatie echilibrata e perfect! Fara dulciuri zilnic sau mancare seara si faci minuni. Eu una am tot 1, 60 si 47 de kg... am slabit de la 49 fara sa vreau si fara sa-mi dau seama intr.un timp foarte scurt. Analizand situatia mi-am dat seama ca de fapt eliminasem dulciurile si mancatul seara in acea perioada. Succes. cu asta si nu te simti complexata din cauza cum arati. bucura-te ca vrei sa schimbi asta, mai ramane sa ai ambitia necesara. :*
La inaltimea ta ar trebui sa ai 50 kg, insa nu este asa mare lucru, nu incerca sa te infometezi este o mare mare prostie, seara dupa ora 18 mananca fructe, iaurt ceva usor nu grasimi, dulciuri etc
E un fleac Madalina. Faci jogging si gata. Un prieten de-al meu mai mic are 11 ani si are 60 kg. Nu-ti face griji la varsta ta e ok. Fratele meu mai mare are 17 ani si are aproape 80 de kg.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: