anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Madalina si am si eu o intrebare: Din ce cauza apar noduli la san cand esti virgina? am 18 ani si inca sunt virgina, sa fie oare din cauza lipsei de fuliculina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt leziuni in cadrul unei afectiuni numite mastopatie fibrochistica care apare datorita unui dezechilibru hormonal, dezechilibru care nu are legatura cu virginitatea. Au aceste probleme, in masura egala, virginele si femeile active sexual.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nodulii la san pot aparea si de la traumatisme dar si de la disfunctii ale ovarelor! Trebuie sa mergi la medic si sa faci o ecografie, sa se vada de ce natura sunt nodulii! Nu neglija! Poate fi foarte periculos! Sau poate ca este un chist de grasime! Ginecologul stie cel mai bine! Am cunoscut pe cineva care a tot tratat un nodul la san si de fapt avea o tumora (benigna) pe ovarul corespondent sanului! Din nefericire nu a mai putut avea copii!

| foxi a răspuns:

Nu sunt noduli sunt ganglioni si sunt o cauza a foliculinei in exces, nu in lipsa!