Este normal sa iti bage supozitor.Ce daca ai 9 ani.Fa injectii daca nu vrei supozitor.Pe care le preferi? Siropul este frectie la picior de lemn.
Draga Nico, eu cred ca esti destul de mare sa accepti un amarat de supozitor. O sa vezi ca in cateva zile o sa-ti treaca raceala decat daca ai lua siropuri.
Asta e...doare putin, creeaza un disconfort dar in 5 minute trece si te faci bine.
Ca sa nu te mai doara roag-o pe mama ta sa ti-l bage mai incet iar tu gaseste-ti ceva de lucru in momentul acela; uita-te la ceva la TV, ceva care sa-ti atraga atentia.
Mie mi se pare perfect normal sa iti bage supozitor, chiar daca ai 9 ani.La fel cum au zis si ceilalti mai bine accepti supozitorul decat injectiile care sunt oricum mai dureroase.
Mai gandeste-te la un lucru e mama ta si tu esti copilul ei...ce preferi sa-ti bage mama ta supozitor sau sa-ti faca un strain injectie?
Insanatosie grabnica si mult curaj.Te doare putin dar iti trece.
Supozitorul iti scade intr-un mod mai rapid temperatura decat siropu.Si DA e normal sa iti bage supozitor deoarece iti face bine nici intr-un caz nu iti face RAU.Mama ta e adult si a trecut prin viata si stie ce e bine pentru tine si ce nu e bine.Mai degraba rezisti 2 zile cu supozitor decat sa iei injectii nu?! Si inca ceva, in viata trebuie sa asculti de cei mai apropiati de tine adica de parinti de sfaturile lor si nicidecum de parerile altor persoane.Insanatosire grabnica!
Din păcate, pur și simplu trebuie să o lași să -și pună supozitorul în tine - ea este mama ta și nu ești încă adultă.
Încă mai pun supozitoare în fiica mea cu dizabilități,
pentru a o ajuta să facă un ra hat
Off...bine am sa o las pe mami sa imi bage supozitor va multumesc pentru raspunsuri dar tot nu-mi plac.
As vrea sa va mai intreb ceva e cam jenant dar cum sa stau atunci cand imi baga supozitorul ca sa nu-l mai simt asa de rau?