| Camelia_9492 a întrebat:

Nurofenul oprește menstruația? pentru câte zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mimiwewem a răspuns:

Nurofenul poate opri, dar nu toate zilele. Stai liniștită.
pa-pahappy

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un calmant, nu văd de ce vrei să oprești menstra care este fiziologică!
Pa, pa.

| Camelia_9492 explică (pentru Legiuitoarea):

Citește răspunsul care i l-am dat lui Supps

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Camelia_9492):

Bună din nou.
Nu văd de ce mă atenționezi?
Este o răceală extrem de puternică și de aceea nu a fost un flux așa cum erai obișnuită.
Calmantul este pentru durere, nu pentru hemostază.
Pa, pa.

| Camelia_9492 explică (pentru Legiuitoarea):

Hello.Nu te-am atenționat.
Ți-am zis să citești răspunsul acela pentru că ai zis "nu văd de ce vrei să oprești menstra care este fiziologică!" nu am scris că vreau s-o oprescwinking

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Camelia_9492):

Buă.
M-am ghidat după întrebarea ta de bază, specifici clar câte zile oprește menstruația!
Pa, pa.

| AndraNicoleta a răspuns:

Cred ca mai de graba de la raceala te-a tinut mai putin...nu de la nurofen. Parerea mea.
Numai bine!

| Mayar a răspuns:

Nu stiu ca n uam incercat, dar poti incerca vitamina K - depinde, daca iei timp de cateva zile, amana menstruatia cu vreo 2-3 zile, sau daca iei doar o data candesti pe menstruatie, iti poate opri sangerarea sa nu mai fie asa abundenta. Dar daca vrei sa amani menstruatia, poti incerca cu vitamina K. Intreaba pe farmacista ca sa iti spuna mai exactwinking

| white_2190 a răspuns:

Nu nu opreste menstruatia ci doar calmeaza durerile menstruatieihappy

| Supps a răspuns:

Nurofenul e calmant, cum poate sa opreasca menstruatia?

| Camelia_9492 explică (pentru Supps):

Păi. eu normal am 5 zile de menstruație. și de data asta am avut doar 2 zile. (în timp am băut vreo 8 pastile în 2 zile că am fost răcită). și de aia zic. oare ar fi din cauza lor?hee hee

| tenutza a răspuns:

Pt un flux mai putin abundent poti incerca vitamina k fiole, dar asta doar reduce
de asemenea taria mai face efect- daca bei alcool gen vodka(nu vin!) s-ar putea sa mai faca ceva, dar efectele sunt temporare