Este cam ciudat la varsta ei sa slabeasca cu 1 kg in 4 ani, cand organismul este de fapt in crestere. Eu zic sa isi urmareasca BMI-ul si sa-si urmareasca modificarile corporale in functie de asta. Desi si BMI-ul se modifica in functie de varsta, la copii valorile normale sunt mai mari, la adolescenti sunt mai mici apoi la adulti cresc un pic dar vor fi tot mai mici decat la copii.
Nici despre o dieta de slabit nu poate fi vorba la varsta ei, o carenta poate sa-i afecteze sanatatea si dezvoltarea. Poate doar sa inlocuiasca felul de gatit - sa inlocuiasca alimentele prajite cu alimente preparate sub capac sau fierte, si sa inlocuiasca 'beneficiile' lumii moderne - alimente suprarafinate: zahar, ulei, fast-food, paine alba, carne grasa si grasimi - cu alimente mai putin procesate - paine integrala, legume si fructe crude, seminte, nuci, carne slaba, lapte degresat si produse lactate cu % mic de grasimi.
Colega mea a făcut analize și tot ce trebuia și este totul în regulă, nu are absolut nimic din ce credeați voi.
A respectat întocmai regimul, credeți-mă!
Sa se tina de sport, in fiecare zi sa le faca. daca nu le face corecte nu are cum sa scape usor si tinand doar dieta fara sport poate ajunge sa slabeasca si pielea sa se lase pe ea si sa faca si vergeturi si nu e intocmai placut pentru o fata.asa ca. sport in fiecare zi aerobica,fitness,cu pauze de un minut, alergari, o ajuta
Nu cred ca o va ajuta un sfat de pe net, daca nu au ajutat-o nutritionistul si sportul. Dar imi vine greu sa cred ca facand sport si urmand sfaturile unui nutritionist, nu a reusit sa slabeasca mai mult de 1 kg in 4 ani. Eu cred ca nu prea a respectat ea indicatiile primite. Totusi, poate de vina este o problema hormonala, si i-ar prinde bine niste analize si o vizita la un endocrinolog.
Succe
Daca zici ca a consultat un nutritionist si nu a dat prea mari rezultati s-ar putea sa aiba nevoie de un set de analize si sa consulte un medic cat mai rapid.Ar putea avea o dereglare tiroidiana.
Cat despre dieta nu pot sa trec peste nutritionist, daca sfaturile lui nu au dat rezultate nu stiu cum vor putea sa dea ale noastre.
Pai eu am tinut o dieta facuta de mine personal si pot spune ca a dat rezultate: dimineata mancam un ou fiert cu o felie de pranza
la pranz: supa, cu o felie foarte subtire de paine
seara pe la 5-6 un mar potrivit de mare
sa evite dulciurile, prajelile si sucurile acidulate.mult noroc:*