Buna seara! eu cand folosesc uleiul de ricin s-au masline il dau pe toata lungime firului de par si stau toata noaptea apoi a doua zi il spal, inainte de utilizare, pune sticluta cu ulei de ricin in apa calduta, apoi foloseste-l o seara buna, vorbeste una care are parul lunggggggggg
Buna! Iti aplici uleiul de ricin la radacina si astepti in jur de 1 ora, apoi clatesti din abundenta. Uite aici si o masca : http://www.kudika.ro/comentarii/articol/4080/masca-de-par.html
Te ungi la radacina parului, dupa care astepti cam jum de ora 1 ora, apoi te speli p cap. Funda?
Se unge radacina parului dupa care se unge toata lungimea firelor.Se lasa 3-4 ore dupa care se spala pe cap cu sampon regenerant(scrie pe spatele sticlutei).
Uleiul de ricin este foarte bun pentru toata lungimea parului, dar in cazul in care parul tau e predispus la ingrasare evita radacina! Eu imi dau pe toata lungimea parului o data sau de doua ori pe saptamana seara inainte de culcare. Imi pun pe cap o punga, apoi un prosop si dimineata imi fac baie!