| anonimaaaaaa1234 a întrebat:

O intrebare pentru fete big grin

Unde erati si ce s-a intamplat cand v-a venit ciclul? Cum i-ati spus mamei voastre? v-ati patat? Ati avut dureri?

Cu fundă :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Au trecut cam 12 ani de atunci, dar inca imi amintesc cat de cat. Era o zi de februarie si m-a cam durut burta, am crezut ca e de la frig si n-am zis nimic. Seara, dupa ce am venit de la scoala, s-a produs evenimentul. Am avut noroc ca eram acasa si nu m-am patat prea tare. Nu i-am spus mamei, pentru ca nu vorbise cu mine despre asa ceva, dar pe tine te sfatuiesc sa ii spui daca aveti o relatie deschisa. big grin

1 răspuns:
| Florescu23012000 a răspuns:

La scoala. Am imprumutat de la o fata sau m-am dus la magazin sa-mi cumpar.Nu i-am spus. Foooarteee putiiin. Nici nu simti.