| menotyou444 a întrebat:

O intrebare stupida dar vreau sa ma lamuresc!
Am baut din greseala din sticla surori mele si ea are herpes dar nu mi-am dat seama.Cand am vazut m-am dus repede la baie am scuipat m-am spalat pe fata, pe dinti. O sa am herpes?happyPrimiti funda pentru intrebarea mea stupida

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

Herpesul poate sa fie din cauza :-febrei,oboselii,a ficatului sensibil,sau a virusului,daca herpesul surorii tale este de natura virala e posibil sa-l fii contactat, daca nu e viral, nu cred.vezi la farmacie exista o crema care se numeste ZOVIRAX, te ungi pe locul unde este herpesul si in 2-3 zile trece

| emy a răspuns:

In primul rand, de ce consideri intrebarea ta stupida? Nu e asa. Ddimpotriva, este o intrebare cat se poate de normala.In plus, nu toata lumea se pricepe la medicina.Asa ca...nu va mai faceti atatea complexe,caci chiar nu e cazul!happy.
In al doilea rand,da,exista posibilitatea sa iei herpesul.Din cate stiu eu,este contagios.
In al treilea rand,din cate stiu eu, pe acest site, oamenii se ajuta reciproc si neconditionat.Deci nu ne trebuie funda.Dar daca tu vrei sa o o feri, ti-o primim cu draga inima.Si stai linistita,caci,chiar daca o sa ai herpes, nu e o nenorocire.E cam neplcut, dar o sa treaca.Gandeste-te ca, pe lumea asta, sunt chestii mult mai grave decat asta!
O noapte linistita si toate cele bune!

| emy a răspuns:

A...degeaba ai scuipat, caci momentul cad ai atins sticla cu gura, l-ai luat.Asta e problema, nu sucul pe care l-ai baut.Iti spun asta, ca sa stii pe viitor.

| Nolkyz a răspuns:

Se poate lua

Răspuns utilizator avertizat
| kate68 a răspuns:

1. nu e chiar o intrebare stupida, tine de sanatatea cuiva aici
2. e posibil sa nu, sau sa da, daca ai des herpes atunci da, daca sa spunem ca ai herpes... minim o data la 2 luni, atunci e super ok

funda?:X o zi buna!

| menotyou444 explică:

Am uitat sa zic eu nu am avut niciodata herpes

| fluturas20 a răspuns:

Sa sti ca asta depinde de organismul fiecarei persoane si de cat de sensibil este organismul tau! Si nici nu cred ca se poate lua atat de usor!
Bafta!

| CosMy_7062 a răspuns:

Pt. a te lamuri cum trebuie si a baga la cap :D
http://www.cugetliber.ro/......erpesului/