| Alexandramai1912 a întrebat:

Buna,o prietenă a luat o haină de la sh pentru că a început să ploua iar ea a venit cu ea la mine in casa haina nefiind spălată, mi-e frica sa nu iau ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Banii cu care cumperi zilnic umbla cu mult mai multi oameni, cu boli diferite, dar nu patesti nimic.
Nici daca umblii pe strada cu pantofii de pe tine.
Daca prietena ta n-a patit nimic de la acele haine, atunci nici tu nu vei pati nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Tu nu ai ce sa iei, ca nu tu ai purtat haina respectiva ci prietena ta.

| Alexandramai1912 explică (pentru Violleta2022):

Ea a venit cu ea in casa la mine și a dormit! mă gândeam la păduchi etc... daca mă înțelegi

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandramai1912):

Stai linistit ca hainele cumparate de la SH nu au paduchi.

| Madaxo97 a răspuns:

Hainele de la SH nu au râie sa știi... Sunt haine normale, curate, doar folosite anterior.

| Sophieka a răspuns:

Esti deja contaminata cu multa prostie...Ce sa mai iei...

| Alexandramai1912 explică (pentru Sophieka):

Du te canta la alta masa

| relian a răspuns (pentru Alexandramai1912):

Are dreptate, de ce te superi, de ce vorbesti asa? Hainele nu au nimic, nu tin pe ele bacterii, ciuperci, si nici bacnotele de hirtie sau monedele, asta ca idee.
Cind mergi pe afara cu pantofii, cand ajungi acasa ce faci ii arunci? Deci inainte sa intrebi, mai analizeaza si tu ce vrei sa intrebi, altfel risti sa arati cit se slab esti ca si gindire.
De aia ai cap pana la urma sa gindesti singur cu el, nu sa intrebi pe altii, asa nu-ti mai punea cap ala care ti la pus acolo laughing

| Alexandramai1912 explică (pentru relian):

Eu mă gândeam la păduchii draga nu la alte cele, așa că...

| relian a răspuns (pentru Alexandramai1912):

Paduchii ce sa faca in haine care stau la magazin? Paduchii stau unde au ce minca, adica pe corpul omului.Deci persoana ar fi trebuie sa aiba paduchi, ca sa spui apoi ca or ramas pe haine.

Asa ca nu merge ce spui, hainele care stau fara a fi putrtate nau paduchi, simplu, asa ca...laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu are păduchi sau vreo boală de piele nu știu ce ai putea păți.

| Mindfulness a răspuns:

Sunt spălate toate hainele de la SH, dezinfectate. Stai fără griji!

| Konstantinos99 a răspuns:

Lepra? Ce sa iei? Te agiti degeaba

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Alexandramai1912):

Te au gadilat? Sunt buni si aia, pune-i in bors, au proteine Daca e de puriciwinkingNaspa

| Alexandramai1912 explică (pentru Konstantinos99):

Oricum uneori chiar voiam să știu dacă sunt curate sau nu să știu dacă le spal

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Alexandramai1912):

Daca vrei fac o livrare de paduchi direct din cotețul gainilor si asa am de facut deratizarea anuala. Daca lasi degetul acum pe perete, in 3 minute ai mana neagrawinking ca sa nu zic ca imi cad in cap, teribilisti. 30 lei/100g paduchi masiori si terapeuti HAHA