| Girly97 a întrebat:

O sa merg in Canada sa vizitez o prietena. Va fi primul meu zbor. Canada este cu 6 ore inaintea noastra. Credeti ca atunci cand voi ajunge voi supravietui pana la miezul noptii (cam 6 dimineata la noi)? Opinia voastra. Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| untipdetreaba a răspuns:

Nu in orice caz nu te cukaca mai devreme ritmul tau biologic sa va da cu totul peste cap si cand te vei trezi dimineata vei fi ceva gen mama mai lasa-ma un min asa ca incearca sa stai treaz pana la o ora normala acolo dupa care la culcare ciocolata calda te va molesi incearca sprite sau fanta sau mountain dew

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa supravietuiesti dar nu uita sa mananci si sa consumi lichide.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai stat niciodata treaza noaptea?

| Girly97 explică (pentru suntserios):

Ba da, dar de obicei nu am nevoie, decat de Anul Nou.winking

| rapp2020 a răspuns:

Nu e mare lucruwinking sa nu dormi o noaptebig grin mai ales daca mergi intr-un alt oras o sa fie usor sa stai treaza.

| Lemuel_Raymond_1997 a răspuns:

Da o sa fie ff greu prima data.dar te obisnuiesti cu timpul.acolo ajungi la aceeiasi ora la care ai plecat de aici. bafta

Frate iti zic eu ca dupa o zi doua ritmul tau biologic se va adapta conditilor de acolo deci vei rezista dar inainte bea si tu putina cafea

| Girly97 explică (pentru untipdetreaba):

Nu imi place cafeaua...

Bea cola sau ceva ce te energizeaza

| Girly97 explică (pentru untipdetreaba):

Nestea, ciocolata calda si multe altele. Cam astea imi plac.winking Credeti ca ar fi o idee buna sa ma culc mai devreme?