Bună.
Medicul hotărăşte dacă caria va fi curăţată sub un anestezic slab (spray pulverizat în zona măselei) sau o anestezie propriu-zisă.
În general nu apare durerea în momentul curăţării cariei, se poate institui şi un tratament la nevoie.
Mergi fără teamă.
Pa, pa.
De ce toti se tem de dentist?
Nu iti face nimic rau...Si daca e o carie mica iti da un spray care iti amoprteste gura si daca e mai mare poate iti face o injectia pe care nu o sa o simti deoarece o sa te dea cu un sprey si os a iti amorteasca si de abia dupa aceea iti da injectia(injectia dureaza vreo 1-2 ore si spray-ul vreo 15 minute)
Si daca cumva trebuie sa ti-o scoata crede-ma ca i mai dureros sa primesti un teanc de carti in cap in joaca(nu tare) de la colegi decat cand iti scoate maseaua
Stai linistita ca nu o sa mori de foame ca nu ai voie sa mananci 2 ore dupa doar
mananci inainte sa mergi la dentist si cu 5 minute inainte de a pleca te speli bine bine pe dinti si gata
:*
Ah stiu cum e si eu am avut o carie cum sa-ti zic nu doare dar nu pot sa-ti zic nici ca nu o sa simti nimic, o sa simti ca un fior la inceput dar pur si simplu nu te gandi la nimic crede-ma e mai bine asa...mult noroc cu caria