| Xir0 a întrebat:

Buna, o sa sune stupid, dar acum cateva minute in timp ce faceam un test de citire rapida, dintr-o data imaginea telefonului din mana mea sa marit(sau cel putin asa parea), chiar si acum in timp ce scriu intrebarea asta mi se intampla.E de parca ochii mei se concentreaza pe ceva si nu pot sa-mi dau seama pe ce, tastatura pare mai mare si ochii mei se concentreaza pe un singur punct fara sa mai observe si restul tastaturii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Normal ca citesti mai rapid un ecran de telefon (o pagina) cand imaginea e marita - ca are mai outine cuvinte :p

| oglindasultanului a răspuns:

Sau e din cauza ca ai tinut ecranul cu un deget, si celalalt a alunecat, acela e modul in care dai zoom in/zoom out la ecranul telefonului. Se mai intampla si cand ai ecranul "murdar", trebuie sters pentru a putea fi folosit touch screen-ul.