anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O să vă pun niște întrebări importante pentru mine, aș vrea să răspundă doar cine vrea să mă ajute!
1.Ma mănâncă pe tot corpul, dintr-o parte în alta și am niște bubite roșii, ma mănâncă chiar și în palma mâinii, de la ce să fie? Și mai trece oare dacă ma dau cu Cutaden?
2.Am observat că am și niște vene roșii pe picioare (parca vergeturi se numeau) de la ce apar astea?
3.De la ce se pot închide areolele (sper ca am scris corect) la culoare? Înainte erau mai deschise...
Și cred ca am Ipohindrie, pentru ca eu cred ca am tot felul de boli: cred ca am cancer de piele (pentru ca acum o lună am rupt o aluniță din greșeală și cred ca am cancer ca mi-au apărut bubele astea) și cred ca sunt gravidă (am toate simptomele), ca am diabet (am toate simptomele) și ca am cancer la san. Dar simptomele mele sunt reale, nu mi le imaginez!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recomand ceai de sunătoare pentru diminuarea stresului și a anxietății.
Nu e exclus sa fie cauzata și de unele alimente, da mai mult că sigur e de la stres

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Chiar nu prea ma mai mănâncă, dar tot am un loc unde ma mănâncă. Și dacă ma scarpin acolo apare buna și nu ma mai lasa în pace laughing și după ma mănâncă un mai multe locuri